ibe_banner

ngwaahịa

5XZ-10 soybean mung bean sesame Gravity separator nkewa igwe

Nkọwa dị mkpirikpi:

5XZ-10 ike ndọda separator na-eji ezi ihicha na adịghị ọcha nkewa nke mkpụrụ na agwa na yiri urughuru size ma na iche na ha kpọmkwem ibu.


Nkọwa ngwaahịa

Mkpado ngwaahịa

Okwu mmalite na ngwa:
5XZ-10 ike ndọda separator na-eji ezi ihicha na adịghị ọcha nkewa nke mkpụrụ na agwa na yiri urughuru size ma na iche na ha kpọmkwem ibu.
A na-eji ihe ndọpụ ndọkụrịta na-ewepụ ihe ndị rie nke ọma, ndị akabeghị aka, ụmụ ahụhụ mebiri emebi na mkpụrụ na-akpụ akpụ sitere na mkpụrụ dị mma, nke usoro nhicha ọdịnala sitere na Seed Cleaner na Indented cylinder na-egosi na ọ naghị adị irè.
The Gravity Separator dabara adaba nke ọma ihicha ọka, ọka, mkpụrụ osisi, agwa na mkpụrụ nke ihe ubi niile dị ka ọka wit, paddy, soso, ọka, millet, mkpụrụ sunflower, soybean, osikapa, quinoa mkpụrụ, chia mkpụrụ.mmanụ ,sesame , klova mkpuru , akwukwo nri mkpuru wdg.

Nkọwapụta:

Ike (gụọ site na ọka wheat) 10000 kg / h
Sieve okpokoro nha 3900*1550 mm
Mkpokọta ike 15 kW
moto maka imebe ikuku ikuku Igwe ikuku isii (1.5KW*3 + 1.8KW*3 = 9.9 KW)
moto maka ịma jijiji Y132M1-4, 4.0 KW
(enwere ike gbanwee ọsọ mkpọtụ nke oche site na ntụgharị ugboro ugboro site na 0-480r / m)
moto maka ezi ọka ahapụ Y90S-4 , 1.1 KW
N'akụkụ akụkụ nke ọchịchọ 3°~6°
Ogologo nkuku nke ọchịchọ 0~6°
Njupụta 7mm
Akụkụ (L*W*H) 4300 × 1960 × 2500 mm
Ibu 2500 n'arọ

Usoro ọrụ:
A na-enye mkpụrụ osisi ma ọ bụ agwa na-aga n'ihu n'elu ebe a na-ama jijiji nke Gravity Separator, wee gbasaa ma mee akwa akwa nke ihe n'elu elu oche na mpaghara stratifying.
Na mpaghara stratifying, site na ọrụ nke otu ikuku usoro ihe ọkụ ga-aga n'elu ngwaahịa bed na arọ ihe ga-aga ala n'okpuru ìhè ihe na-emetụ n'elu oche.

gfdjg
 

A na-akwado oche nke ịma jijiji site na mbanye eccentric nke na-eme ka oche ahụ na-agagharị n'ogo dị elu na njupụta dị ala.Na ihe ndị dị arọ ga-arịgo elu n'ebe dị elu nke oche, ebe ihe ọkụ na-agbada n'ebe dị ala nke oche.N'ime usoro a, a na-emepụtakwa ihe ndị a gwakọtara ọnụ nke a ga-esi na etiti etiti pụta. N'otu oge ahụ, a ga-ewepụ ụfọdụ ike ndọda dị ka nkume iche iche.

hgf


  • Nke gara aga:
  • Osote:

  • Dee ozi gị ebe a ziga anyị ya

    ngwaahịa ndị metụtara ya